Lil HerO - Muhammad Rayyan

Lilypie First Birthday tickers

Fara & Addin's Anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 17, 2009

I'm Surprised

D'uh..walaupun my besday dah lepas (15 feb) tapi..bahangnya masih terasa tau. wahhh..

I'm getting older tau..tapi takpe..it's juz numbers..phisically, masih muda. ehehehehe

Kepada yang masih mengingati besday ku..trimas atas ucapan ikhlas kalian..

Nak dijadikan cerita, pada hari kejadian (15 Feb) tunang aku on-duty untuk majlis wedding kt Subang. I take it professional la..cik abang kene keje, so It's OK kalo nak postpone sambutan besday. ehehehehe (tapi sebenarnya, agak sebak jugakla)

Apepun, cik abang orang pertama yang wish besday aku via phone call..cayala...ehehehhe..tapi, malangnya, aku menjawab dgn endah tak endah. mane taknye..kol 1030 malam aku dah terlelap. ahahahahaha...sungguh tak romantik kan..

Pagi2 lagi aku dah hadiah from adik aku Pipi and his gf -Azah. Baju kurung..wahhhhhhhhh..nice2..terharunye...

Hari tu, aku ingat nak lepak2 kat umah sebab pale ni asyik pening jek (kurang air agaknye kot). Tapi, mak dh berjaya pujuk aku untuk ikut die pegi majlis perkahwinan sepupu aku kat Felda Pasoh 3, Negeri Sembilan.

Mak aihhhh..perjalanannye sangat mencabar...ahahahah..Tapi, aku ade lalu satu kawasan which is Simpang Pertang. Cik abang aku pernah mention yang kampung die ade kat sane. Wahhhhh...bakal kampung aku rupenya..

Balik tu aku singgah kedai perabot kat Semenyih Sentral nak bayar duit deposit untuk set katil yang aku pesan aritu.

Sampai umah jek, trus collapse.huhuhuhuhuhu...

Lepas Isyak jek, aku landing2 la kat depan tv dengan pose2 yang agak maut. Mak pun dh colapse gak mase tu. Adik aku si Pipi dengan main2 ikatan pengakap sebab anak sedara aku yang suh tunjukkan. Tetibe, dalam kesyahduan aku mendengar lagu Yuna - Deeper Conversation, aku nmpak kelibat yang aku sendri tak sangka sambil memberi salam.

Rupe2nye...cik abang nak wat surprise. adussssssssssss.....

Bukan setakat tu jek, bakal2 adik ipar pun ikut skali. terharunye.......


Ade kek, hadiah pun ade jugak (perfume from cik abang, purse Guess from bakal mak mertua and adik2). Thanks so much sheera, sakinah and syaziah....not to forget..bakal mak mertua aku and also cik abang ku..mmuahhhhhhhhhhhh...

2 comments:

HEMY said...

waa...epi belated bday..ish..odin gi outstation...sian sian???pau je adiah mahal..ahahaha

aim-a said...

hai sis...saye dah wish ur besday kat facebook..tak tau arr sis perasan ke tak :P newey...beshnye dpt hadiah..mesti hepi giler..:D

ps: minum air masak byk² towwwww...:D